|
Post by degmancro on Aug 9, 2015 15:27:48 GMT
Lijep pozdrav! Povodom ljubilarne 20. obljetnice VRO "Oluje" odlučio sam se na izradu moda koji bi se bavio zbivanjima iz 90-ih godina na području Hrvatske i BiH. Radi se o projektu kojeg ne bih mogao kompletno izraditi sam, barem ne u adekvatnom vremenskom roku, pa bih Vas htio zamoliti za dopuštenje korištenja Vaših sredstava sa bihrajastudios download stranice. Puno biste mi olakšali, a i na taj način projekt će imati puno više sadržaja no što bih ja kao pojedinac mogao stvoriti. Ja mislim kako se ovdje radi o interesantnom razdoblju i temi, a prema tome ne bi trebalo manjkati igrača. Projekt je inače za Arma 3 igru, a kao portfolio (ukoliko ga želite) mi stoje Balkanfeldzug, The Uprising i Croatian Armed Forces modovi. LP još jednom, DegmanCro aka D-Man
|
|
|
Post by EDO on Aug 13, 2015 22:32:22 GMT
Imas dopust da koristis sve sto je u BWM-u.
|
|
|
Post by CroNoob on Mar 24, 2016 20:48:45 GMT
Pozdrav!
Htio bih Vas zamoliti za istu stvar,tj. dopuštenje za korištenje Vaših modela.Radim na projektu za igru GTA:San Andreas koji bi trebao sadržavati vozila i opremu OSRH(i civilna vozila i općenito infrastrukturu u Hrvatskoj,ali je naglasak na OSRH).Iako je igrica starijeg datuma,igrača još uvijek ima,pogotovo na ovim prostorima,pa bi mod trebao bit igran(razmatram i izradu nekih stvari iz OSBIH).Unaprijed Vam hvala.
|
|
|
Post by EDO on Apr 4, 2016 2:30:37 GMT
dopusteno
|
|